Krydret med salt, pepper, chilipulver, oregano og litt karri. Jeg serverte med salat og litt rømme. Oppskriften på pizzabunnen er basert på en oppskrift jeg fant her
Det ble en annen enklere bunn i dag enn sist gang eg laget pizza, men ikke den samme som er i inspirasjons bloggen, det ble en bunn som eg har funnet på nettet og endret litt på
So har eg prøvd ut en til pizza, og den kom eg overmed ei tilfeldighet. Veldig greit faktisk, for når du bruka masse fyll med masse krydder, er det fort gjort å gå glipp avsmaken på det du egentlig prøva ut
Pizzaen ble servert med hjemmelaget rømmedressing og litt salat - NYDELIG. basilikum, oregano, sort pepper, salt, chili, litt spisscumminHermetikken ble skylt av med litt vann som ble helt i gryten
500 g kjøttdeig200 g sopp(her østerssopp)1/4 purreløk2 hvitløkbåter1 ts tørket oregano1 boks hermetiske tomater200-300 g hvitost Kok opp hermetiske tomater, oregano og hakket hvitløk,til det blir en tykk saus. 3 egg150 g kesam40 g knustelinfrø80 g mandelmel(malt selv )1 ts bakepulver1,5 ts fiberhusk1/4 ts salt. 200-300 g hvitost
Siden diettslutt har jeg prøvd meg på forskjellige varianter som vanlig glutenfri pizza med tykk bunn, tynn bunn, pizzashorn og i går prøvde jeg meg på lavkarbo pizza
Tilsett løk og chili sammen med karbonadedeigen og la dette få brune seg i stekepanna. Når soppen er gjennomstekt, tilsetter du tomatpùre, pizzakrydder og smak til med biffkrydder og evt mer pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.