Til toppen lager man en sjokoladeglasur lik den på den opprinnelige Kvikklunsjkaken. Men så hadde det seg slik at vi hadde noen eggehviter til overs som jeg burde bruke
Denne triple moussekaken lagde jeg til bryllupet til en venninne. Denne kaken lages i tre omganger, så du bør lage den minst dagen før du skal servere den
Så da sendte jeg melding til farmor og fikk hennes kjempe gode oppskrift på sveler. Legg på en liten øse med røre og vent med å snu den til du begynner å få ganske store bobler på den "rå" siden, (til den er gylden på steke siden), og stek den gylden på den andre siden og
) Utstikkeren som er brukt til påskeliljene og andre påskeprodukter kan du vinne i min Påske Give-away på FB, link finner du i toppfanen her på bloggen
Pannekaker er en av de middagene som jeg har flest lyse barndomsminner knyttet til. Jeg skal ikke påstå at klassikeren med blåbær er til å kimse av, men for meg må den rett å slett ta andre plass
Det er plass til tre kaker på ett stekebrett. -Disse ingrediensene kokes opp og avkjøles til 37 grader. Del deigen i 6, og rull ut til store runde kaker. Etterhev i 40 minutter og pensle med egg. Stekes på 180 grader i ca 20 minutter. -Disse ingrediensene kokes opp og avkjøles til 37 grader 2 sammenpiskede egg
Ja, fordi det skal ikke så mye til. Kjære Julenissen. Der var det nemlig en ønskeliste til julenissen. Den ettermiddagen skrev vi ønskeliste til julenissen, og dekorerte konvolutter som vi skulle sende til selveste julenissen
Det til tross for at det ikke finnes spor av Kvikklunsj i kaken. Til forskjell fra Firkløverkake som har Firkløver i, og Oreokake med Oreokjeks i etc, etc
Alle ingrediensene til glasuren blandes i en kasserolle og gis et oppkok. Hvorfor denne kaken har fått navnet kvikklunsjkake aner jeg ikke, men jeg har merket meg at den er populær
Smelt margarinen til sjokoladekaken. Gode minner om denne kaken fra barndommen, så når mannen ville ha med sjokoladekake på jobben torsdag ble den utprøvd som laktose- og hvetefri
sett om "alternative tilnærmingertil babyer" siden dere hadde et. lisensen min akkurat nuh. ikke mottar lisenspenger fra meg, for da hadde jeg vært nødt til å si opp
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
På nettet ser jeg at carapulka også blir referert til som spansk gullash. Jeg er vokst opp med denne retten men har ikke tenkt på opprinnelsen som værende annet enn fra min mor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.