2-3 skiver
saftig mandarin som hakkes ganske fint: Finhakk også en sjalottløk og to fed hvitløk, surr først løk/hvitløk på lav varme med olivenolje, tilsett så et par ss sweet chilisaus, en par ts balsamico, og til sist mandarinen. Rør inn en klatt smør, sjekk om det trengs salt/pepper – hold den varm.
Legg så i andebrystene, dekk bollen med plastfolie og sett tilbake i kjøleskapet. Kjøttet ble perfekt rosa akkurat slik jeg liker det og man kunne sikkert spist det med skje hvis man ville
På lørdag lagde vi denne deilige festmiddagenI Den er nok dessverre ikke så sunn med tanke på fettet på anden, sukkeret i sausen og honningen på rosenkålen
Denne kraften skal koke opp. Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Noen minutter før servering skal du smake til sausen med enten mer appelsinsaus eller mer hvit balsamicoeddik
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Skreien, legger du i vakuumpose med litt olje, litt sitron, salt og pepper. Dennegangen var det en test ved å få et par variasjoner av pastinakk, samt en kraft av blåskjell som saus
Tilsett sopp og stek dennemed løken. Indrefilet kan jo være ganske så kjedelige greier egentlig, så man trenger å gjøre noe ekstra med en så dyr råvare
Vel verdt å prøve seg på denne – en fest av en rett med overraskende smaker og spennende tekstur. Stek kjøttet i varm stekepanne med smør og olje på alle sider til det får en fin stekeskorpe – det tar bare noen minutter
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sousvidemed byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Stekes på denne siden til skinnet er gyldent og sprøtt. Potetene kan stekes sammen medandebrystene, sett dem inn i ovnen når du begynner å brune andebrystene
For å lage denne trenger du en spirali som lager spiraler av grønnsaker. Villkveite sousvidemed ponzusasu, persillerotpure, rødbeteterninger og syltet gulrotspiral
Det som er så fint meddenne forretten er at du kan gjøre så mye klart på et tidlig tidspunkt slik at det i praksis kun er steking av kamskjell og montering
Denne lakseretten har jeg kopiert fra chefsteps. com med noen korrigeringer pga tilgang til råvarer. Jeg bruker denne retten som en forrett stort sett og beregner derfor lite fisk til hver person
Start med å vakumere kjøttet med litt salt og pepper, samt noen kvaster krydder. Start nå med sausen. Stek opp løk og hvitløk med soppen og stek til løken er transperant
De to siste dagene har jeg og mitt kokketeam hatt gleden av å lage mat sammen med Petter Beyer. Utrolig spennende å sette seg mer inn i matlaging på nøyaktige temperaturer og sousvide koking
Denne retten er egentlig bare en forenkling av en tidligere rett som jeg har delt her, dog tilpasset den til en middag som enkelt kan lages etter jobb og barnehage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.