Eplegelè. 10. 2014 kl. 14. 13 i. Safting/Sylting. Ingen kommentarer. Tidligere i høst lagde jeg en porsjon med eplegelè, og den blei så populær at jeg bestemte meg for å lage en til, så har jeg litt til julegavene også
Rognebærgelé blir best hvis den lages av frosne bær. Da forsvinner litt av den bitre smaken. Men først av alt - rens bærene fri for stilker og blad, hell dem utover et brett og la ligge til neste dag ute på verandaen
Ovnsbakte rotgrønnsaker. Ovnsbakte rotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
19. 05. 2014. Denne jordbærterten "Tarte aux fraises" finner man i de fleste franske konditorier. Den franske vaniljekremen "crème pâtissière" smaker nydelig sammen med friske jordbær, som blir ekstra søte og vakre når de glaseres med smeltet eplegelé
Eplesnurrer. 20. 02. 2017 kl. 05 i. Søt gjærbakst. Én kommentar. Når jeg blir rastløs ender jeg alltid opp med å bake litt eller lage noe anna på kjøkkenet
Smaker sausen bittert - tilsett smør Smaker sausen lite - tilsett salt og kanskje litt pepper Smaker sausen surt - tilsett eplegele Hvis sausen blir for salt (noe man bør prøve å unngå), så må man dessverre vanne den ut
Med besøk fra New Zealand skal en både ha tid til å være turleder som manøvrere unna farer som Nøkken (the Nöck)og kløende nyper, og du skal mette de langreiste magene flere ganger om dagen
Jeg hadde rømme og eplegele på, det var kjempe godt. I dag er det overskyet og litt uggent ute. Faktisk syntes jeg det har blitt en del kaldere inne også
Verdt å prøve. Een vild Posteeg. Høstens favorittrett. Denne viltposteien er virkelig noe utenom det vanlige – med smakskombinasjoner du neppe ville funnet på selv
Denne gode gryteretten smaker en anelse av kaffe. Prøvd kaffe som smakstilsetning før. En annen gryterett som også inneholder kaffe ser du oppskrift på HER
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.