Kjapp hverdagsmat: Pølsegryte
Balsam for sjelen
Balsam for sjelen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400-500 gram pølser
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ gul løk eller to vårløk, finhakket
  • Smør til steking
  • 1 boks hermetiske, knuste tomater, gjerne Mutti-tomater
  • 3-4 dl vann (tilpasses etter hvor mye væske risen krever)
  • 2 dl matfløte
  • 4 dl jasminris
  • 1-2 ts tørket timian
  • 1-2 ts tørket basilikum
  • 1-2 ts tørket oregano
  • Salt, pepper
  • ½-1 ts sukker
  • ½ ts balsamicoeddik
  • 1 laubærblad
  • Revet parmesanost eller annen ost
  • Friske urter til serveringen, grovhakkete

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.