Tilslutt blander du kremen i eggedosisen og kjører på lav hastighet. Når dette blir oppløst, har du det i eggedosisen mens den fortsatt kjører,men på lav hastighet
Alt kom likevel i havn, og lørdag kveld var vi to og tyve til bords. Bilinis med seterrømme, kaviar og selvplukkede forvellede traktkantareller Hovedrett
Kremfløte piskes til krem. Hell så den smeltede gelatinblandingen i eggedosisen mens du fortsetter å piske på lav hastighet, slik at gelatinen blir jevnt og godt blandet inn i eggedosisen
no, men bildet er av bursdagskaken jeg lagde til min mann. Moren til en barndomskamerat brukte å lage sjokoladekake med et lag med gelé inni, og det hadde han lyst på, sa han
) For dere som ikke har tid, vet hvor eller mangler lyst til å reise på blåbær tur, kan dere fortsatt få den skikkelig gode blåbærsmaken av norsk blåbær, Valldal som har de beste norske jordbærene har også laget en fantastisk blåbærsaft, virkelig å anbefale
når du tror eggedosisen er ferdig skal du vispe i minst fem minutter til, det skal ikke kjenne sukkeret når du rører i eggedosisen og for å være sikker på at den er ferdig skal du klare å skrive ole med en skje nede i eggedosisen og når du er ferdig med e skal du fortsatt se hele navnet
Kok opp vann i en kjele og legg restene av vaniljestangen i (få med mest mulig vaniljesmak). Fromasjen blir super digg når den tilsettes en liten skvett Cognac eller portvin
La deg ikke lure av frisk rødfage, de blasse kjøttstykkene er oftest mer modne, og finner du biffkjøtt på utgående dato til halv pris, er det ingenting å lure på – slå til
2 epler i ugjevne biterPoteter i ugjevne biter1 hvitløk2 ts hele pepperkorn2 laubærblad 3-4 ss soyasausOlivenolje2-3 dl rødvinForvarm ovnen til 250 grader. Sett gryta i ovnen og skru ned tepraturen til 110 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.