- Fres først poteter, gulerot og persillerot i en varm panne med olivenolje, salt og pepper. Torsken. - Skjær poteter, gulerot og persillerot i tynneskiver
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Skjær torsken i serveringsstykker og ha på salt og pepper. Torsk i alle varianter er veldig godt. Med baconost i sausen settes det en god smak som de fleste liker
Server medgrønnsakerog saus. Krydre potetene med havsalt, kvernet pepper og hvitløkskrydder. Tenkte jeg skulle dele oppskriften på denne sunne og enkle retten
Serverte her med byggris og bearnaisesaus til. Ha på godt med pesto på toppen av fisken. Legg utover grønnsakerog fisk på stekebrett, dryss over salt, pepper og olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.