Dette er en fantastisk enkel oppskrift, og resultatet smaker nydelig. Oppskriften er i utgangspunktet til en langpanne, men jeg bruker samme oppskrift til eple muffins og Cupcakes
Vannbakkels er elsket av mange, og er noe av det enkleste og vanskeligste du kan lage. Har du det inne og har bakt det noen ganger går det lett, men første gang kan være litt vrien
ca. 20 stkVannbakkels¾ dl vann25 g smør50 g mel (ca. 5 ss)1 eggVaniljekrem25 g smør1,5 dl melk1 ts vaniljesukker¼ dl sukker1 eggeplomme1 egg10 g maisenna (ca
500 g laksefilet uten skinn og bein, i bitersitronpepper8 dl grønnsaksbuljong1 finhakket løk3 fedd finhakket hvitløk2 ss hvitvinseddik3 dl risottoris2 ss smørca 60 g revet parmesan1 fennikel i tynne skiversalt og pepper Lag risotto
“You might be the best meat cooker and potato boiler in the world, but you know it’s the woman who turns out those cakes with the fluffy pink icing sprinkled with little silver balls and multicoloured doodads that gets all the praise
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Heston Blumenthal er et navn i kokkeverden mange kjenner til, han lager perfeksjons mat og eksperimenterer mer på kjøkkenet en noen annen kokk jeg har sett, en rett som jeg prøvde for en tid tilbake er sjokoladekaken hans, den er noe av det beste jeg har smakt, og med en overraskende ingrediens som får dine gjester garantert til å lure