Legg kyllinglårene i en frysepose og hell all marinaden over. Legg så kyllingen på topen. (Dette kan du med fordel gjøre noen timer før middagen skal lages) Kutt så opp poteter og gulrøtter i båter
Kyllingogsitron er utrolig godt i sammen. Ha salt og pepper på kyllingen. Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld
Helstekt kyllingmed hvitløk ogsitron er en av mine favoritter. Også bør en smøre inn kyllingenmed noe fett eller olje for at den ikke skal bli for tørr
Men med noen av bestemor sine triks og mine egne favorittkryddere tar det kun en time å lage en deilig, saftig kylling, med sprøtt skinn og deilig tilbehør
Pensle krydderrøre på kyllingenmed en stor kakepensel, pensle godt over hele kyllingen, legg over sitronskiverog timiankvister, sett kyllingen i stekeovnen på ca
Lag marinaden, legg kyllingenmed skinnsiden opp i en smurt ildfast form og hell marinaden over. Når kjøttet har ligget i marinaden lenge nok, ha salt og pepper på kyllingen på under- og oversiden
Salt, pepper, provence krydder (eller rosmarin). Server kyllingenmed potetbåter, saus og salat. Måten den tilberedes på gjør at kyllingen blir utrolig saftig og smakfull, og kraften blir til en deilig saus
og øser over kyllingen ett par ganger underveis medsitronsmøret som. Kylling stekt i ovn er perfekt hverdagsmat og gjort riktig, ett saftig resultat med sprøtt skinn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.