Mitt forhold til grilling har vært noe ambivalent etter at jeg ble vegetarianer og senere veganer. Selvsagt er det stas med sol og sommer, og selvsagt er det stas å kunne tilberede og spise mat utendørs
Lasagne er egentlig "vinter-mat" for mitt vedkommende, men noen ganger får jeg usannsynlig lyst på bestemte retter eller matvarer, det være seg hummus, sjokolade, kikertsuppe, eller i dette tilfellet
Erfaring tilsier at det å ta vakre bilder av moussaka, ikke bare er enkelt. Men det smaker himmelsk. Moussaka er kanskje aller mest forbundet med det greske kjøkkenet
Chana masala er en av minefavoritter. Det indiske kjøkkenet er fullt av veganmat. Basisen i denne kikertcurryen er tomater og kikerter – og retten er like enkel som den er genial
Mmm, couscous. Couscous er ikke bare navnet på selve semulegryna. det brukes ofte som beskrivelse på grønnsaksgryteretten som serveres ved siden av gryna
Jeg er fryktelig glad i indisk mat, selv om jeg er litt pinglete når det gjelder veldig sterk mat. Dahl (staves også dall, dhal eller dal, alt etter som) er smaksrik rett kjent fra det indiske kjøkken
Jeg er veldig fan av couscous. Det som er så fint med couscous, er at det passer til mye forskjellig. Couscous kan brukes som ingrediens i veggisburgere
Nå for tiden er butikkene fulle av grønne godsaker, og på denne tiden av året er sjansen kanskje ekstra stor for at grønnsakene er både norske og økologiske
Vegansk spinatlasagne, for anledningen uten vegansk ost Lasagne er perfekt helgemat. Det tar kanskje litt tid, men så snart forma står i ovnen, er det bare å glede seg til mat mens man kjenner lukta bre seg ut i rommet
Tidligere i høst var jeg i Oslo. Mat må man ha, og på forhånd hadde jeg notert meg en rekke vegan-vennlige spisesteder som jeg skulle sjekke ut i løpet av oppholdet i hovedstaden