Den passer til både fisk og skalldyr. Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Bytt ut majonesen og aiolien til rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
Skalldyrene er prikken over i’en og dillkremen binder det hele sammen. På 15 minutter kan du lage denne sunne, spennende og smakfulle ertesuppen med skalldyr og frisk dillkrem
Jeg brukte blinis som en forrett denne gangen med tre forskjellige toppinger av skalldyr og sjømat. Her kan man selvfølgelig variere med ting man liker, enten det er kjøtt, fisk, skalldyr eller søte ting
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både med skalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
En nydelig tradisjon opprinnelig fra Sverige. En variant av den populære "Smørgåstårtan". Her har jeg blandet tekst med ingredienser og bilder litt, siden denne oppskriften er lang
Det ble i allefall til at jeg laget ei suppe, basert på grønnsaker, fiskekraft og skalldyr. 1 liten løk1 gulrot1 skalk selleri Litt fennikel (jeg brukte de korte stilkene)2 fedd hvitløkoljeFiskekraft,( eller bruk vann og fond) ca 1 liter sitron(saft av ca 1/4 sitronSkalldyr (Jeg brukte blåskjell og frosne kamskjell)Bakt fenikkel50 gram smørSalt Finhakk grønnsakene, og surr dem i olje til løken er blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.