I den anledning legger jeg ut denne enkle, raske og gode oppskriften på hjemmelagde norske vafler. enkle vafler, gode vafler, gyldne vafler, norske vafler, raske vafler, Vafler
Sandnesgarn hefte Norske Ikoner, tema 39 - #10. Mariusgenser med rund hals. Jeg startet denne Marius'n i juli og hadde en plan om å gjøre den ferdig asap
Nå er endelig de norske eplene modne, og de er så gode synes jeg. Noe av det beste er å spise de syrlige (og helst litt melne) eplene rå, men det finnes jo utallige måter å anvende epler på
Hei alle sammen. Jeg liker godt å bake kaker. Jeg liker godt å spise kaker også for den slags skyld. Men jeg lager for det meste de samme kakene som jeg pleier å lage i Norge
Norske råvarer er i verdensklasse. Bygg har lange tradisjoner i Norge, og sammen med andre norske råvarer får du en unik smaksopplevelse og et næringsfullt måltid
Trekk ut «fileten» av kongekrabbeklørne. Kok kraft på skallet. Saus til kongekrabbe. Finhakket løk og hvitvin kokes inn, tilsett innkokt kraft og fløte og kok til en fyldig saus
Mange har sikkert fått med seg den månedlige oppskriftsutfordringen som går på rundgang blant norske matbloggere, et knall initiativ fra Mia fra bloggen Green Bonanza
Det er store forskjeller på hyttestandard i Norge. Noen av hyttene er finere og har mer luksus enn det jeg har i ett vanlig bolighus hjemme, andre har kanskje litt dårligere kokemuligheter og noen av oss mangler både vann, strøm og bilvei -så man må bære alt man trenger i sekken
Som en fredagssnacks i tillegg til scampiene jeg lagde samtidig, så er champignong med oster en lett smårett som også kan være en del av en tapasmiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.