Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Server torskmedbaconog bønnestuing. Skyll saltet av torsken, og tørk den godt. Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker av torsk fra Findus
Server gjerne med kokte poteter eller ovnsbakte potetbåter. Hakk opp baconog stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
I dag hadde vi lyst på ovnsbakttorsk her hos oss, det blir frossentorsk, men den er aldeles nydelig, og når den er bakt i stekeovn blir den saftig og smaksrik
Server med purréen ogovnsbakt fennikel. Del bacon opp i små biter og stek sammen medtorsk i en panne noen minutter til torsken er gjennomstekt ogbacon sprøtt
Dill er en fantastisk urt til sjømat, og i denne oppskriften setter den smak på ovnsbakttorsk. Smør en ildfast form, legg i torskestykkeneog dryss over med salt, pepper, løk og purreskiver
Kylling ogbaconmed potet i pesto. Ovnsbakttorsk er godt, enkelt og sunt. Det er også litt lettere å få i barna (som ikke liker torsk), siden du dekker den til med masse fargerike grønnsaker, sitron ogpesto
Torskogbacon – endelig lærte jeg å like hvit fisk. Med råkost og smeltet smør har du egentlig alt du trenger, men jeg legger til noen små detaljer, og får et måltid en konge verdig
Torsk trenger nemlig ikke å være kjedelig og smakløst, den bør, og fortjener å ha en fest rundt seg. Servér med potetmos og gressløk, baconog revet gulrot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.