Italienarane er ganske tydelege på kva svineribba skal brukast til. Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus
Porchetta. Sett ovnen på 230 °C. Skjær slagsiden i to lag som henger sammen. Salte og pepre godt. Skjær aprikosene i strimler og knus hvitløken med en kniv
Det nærmer seg mai og høysesong for konfirmasjoner, 17. mai og kaker. Denne nydelige ostekaken smaker supergodt og vil garantert imponere gjestene dine
Hvorfor ikke starte dagen med noen hjemmebakte rundstykker til familien. Disse er enkle å lage, og for all del bruk av det melet du allerede har i skapet selv om det er rug, spelt, hvetemel eller havremel
Focaccia brød er noe de aller fleste liker. For de kresne holder det å kun strø salt og olje på toppen, mens for andre kan det være godt å strø litt spennende smaker på toppen
1. Myk sjokoladekake med vaniljekrem. Skrevet. 29. 2016. Klokken. 21. 11. Kategori. Kaker. Kommentarer. Denne kaken har en framgangsmåte som jeg aldri har vært borti før, men du verden så saftig den ble
Fiskesuppe. med torsk, reker og krepsehaler. 1,25 liter vatn2,5 fiskebuljongterningar1 pk fløte1 boks creme fraiche2-3 fedd kvitløk200 g sellerirot100 g purreløk100 g gulrot (kan sløyfes)Safta av 1 sitron2-3 ts (minst) dillseltinsaltpepperKok opp vatn og fiskebuljong
Dette er en super middag å lage når man har det travelt og ikke har tid til å kokelere i timesvis. )3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader 1-2 dl fløte