Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 7 Oppskrifter
Mine Favoritter
Stekt Portobello med Spinat

Stekt Portobello med Spinat

Nok en (tilbehørs)rett vi fikk servert på Nyttårsbordet med Matbloggsentralen på Kulinarisk Akademi, var stekt Portobello med spinat

Taste of Oslo på lørdag

30. 08. 2013. Taste of Oslo på lørdag. Det er ikke lenge igjen til jeg skal på matfestivalen Taste of Oslo. Programmet frister bokstavelig talt og jeg gleder meg til å se hva som skjer nede på Kontraskjæret
Risotto med sopp og kylling

Risotto med sopp og kylling

Torsdag forrige uke var jeg på nyttårsbord på Kulinarisk Akademi i regi av Matbloggsentralen. Vi var 13 glade matbloggere som var samlet rundt grytene og deretter bordet, og denne koselige kvelden kan du lese litt mer om her

Finale plass!

Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ].  I dag har jeg en kjempegod nyhet til dere. ) Jeg har gått til finalen i ostekake konkurransen til TINE

Når kokker lager vin.

Kulinarisk Akademi og Moestue Grape Selections lanserer vinen KA Økologisk Rødvin, i samarbeid med Domaine d’Aupilhac i Languedoc, Frankrike

Bacalao

Oppskrift ved Espen Vesterdal Larsen, Kulinarisk Akademi as. Fremgangsmåte. Start med å vanne ut klippfisken, skjær den i 11/2 cm tykke skiver