Forleden bakte Fruene Flid lefse. som forøvrig er både farmor og mormor. Obs- må ikke bli for mye stekt. At Fruene liker å lage mat er ingen hemmelighet
Her kommer min oppskrift og steg for steg. Form pølsene til ringer som du legger i kransekakeformene. Smør formene godt og dryss dem med semulegryn før du legger i ringene
Hipp hurrafor EPLEDAGEN. Hell røren i en smurt form. La den avkjøles litt før den er klar for å nytes. Nå som det er høst er det tid for epler og siden det er epledagen idag 17
Denne desserten minner meg om min barndom. Gjør den det hos deg, også. Barndomsminnene strømmer på. Vi hadde dessert hver eneste dag hjemme da jeg var barn, og denne er en av klassikerne
Så nå er det fort å lage en ny kake om uventede gjester dukker opp. Trykk så deigen ut i en paiform (26 cm)Prikk bunnen med en gaffel, og forsteik i 5 min
En gang i uken kom det en frisør hjem til henne for å fikse håret hennes. Fordi hun jobbet så mye måtte hun ta kvelden til hjelp for å være pen på håret
Hun røykte sigaretter på badet, fikk frisører på hjembesøk fordi hun hadde ikke tid til å oppsøke dem, og hun hadde en forkjærlighetfor god mat og store mengder parfyme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.