40 g linfrø. 50 g sesamfrø. 50 g solsikkefrø. 40 g linfrø. 50 g sesamfrø. 50 g solsikkefrø. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst
De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
- 1000g sammalt rugmel, grovmalt- 1000g siktet hvetemel- 150g linfrø- 4ss margarin/olje- 2-4ts salt- 10dl skummet kulturmelk - 6dl lunkent vannNår det kommer til gjær er jeg litt usikker for å være æli. 150g linfrø
P. o. s. t. e. d. b. y. r. i. l. T. w. D. ø. h. a. v. m. n. f. O. p. k. W. c. K. j. g. u. å. ,. æ. 1. I. /. 4. 3. 5. (. ). 2. F. B. E. 0. -. J. 6. S. H. V. A. t l. d l
Det inneholder frø, havre, fibrex, mørkt og lyst mel og selvfølgelig honning. Luftig grovbrød er mangelvare synes jeg, dette brødet er ganske grovt og veldig, veldig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.