Helstekt ytrefilet av svin med Five-spice krydder 粉 Servert med grønnsaker, soppsaus og jasminris !
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner trenger du:
  • 800 g ytrefilet av svin
  • 1,5 ss Five-spice krydder
  • 1 rødløk
  • 2 gulrøtter
  • 150 g sukkererter
  • Olje
  • Salt
  • Pepper
  • 1 ss soyasaus
  • 1 løk 1 fedd hvitløk
  • 200 g sopp, jeg brukte sjampinjong og aromasopp
  • 1 ss smør til steking
  • 1 beger Crème Fraîche Lett
  • 2 ss soyasaus
  • Salt
  • Pepper
  • Skjær løk i strimler, finhakk hvitløk (eller bruk 'hvitløk på tube') og skjær sopp i skiver.
  • Brun løk og sopp lett i smør i en panne.
  • Rør inn Crème Fraîche og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
  • La soppsausen koke i et par minutter på middels varme.
  • Soppsaus RIS - Jasminris

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.