Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp. Tilsett så litt av melet og bland med en gaffel, tilsett litt til av melet før du tilsetter halvparten av smøret
Med ei langpanne som dette, treng du verken tenka på ris eller poteter eller så mykje anna. Det fine med denne måten å laga mat, er at alt går i same forma
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Og om ikke det hjelper skal jeg lage dobbelbakte poteter. Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med. Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam
Tror det er noe med stoffskiftet som har en liten krøll igjen. Så jeg fant ut at jeg skulle mekke sammen en lettvint røre for å lage energibarer, etter inspirasjon fra funksjonellmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.