Juletapas
Mat og sånn
Mat og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 stk jevnstore nypoteter eller amadinepoteter
  • 1 dl rømme
  • 5 ss lakserogn
  • hakket gressløk
  • grov salt
  • 8 stk poteter
  • 4 skiver bacon delt i to på tvers
  • . 150 g rakfiskfilet
  • 1 dl rømme
  • ½ ss finhakka purreløk
  • ½ ss finhakka rødløk
  • 8 skiver sylta rødbeter i fine strimler
  • 100 g røkt laks
  • 1 dl rømme
  • 5 ss kaviar/ lakserogn
  • fesrk dill
  • 2 stk lefser eller potetlomper
  • 8 romslige skiver med røkelaks
  • Eggerøre av 4 egg Frisk dill
  • 8 ferske grønne asparges
  • 8 «stenger» ost, på størrelse med en halv blyant
  • 8 skiver fenalår
  • 8 stk dadler (helst ferske)
  • 50 g blåmuggost
  • 1 ss rømme
  • 4 skiver birkebeinerskinke

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.