Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbemed både en kotelettdel og en tynnribbedel. Jeg husket ikke hvorfor jeg tenkte at det var bra med langtidssteking oggooglet side opp og side ned (her ligger problemet for noen av oss impulsive
Gni hele ribba godt inn med salt og pepper og la den ligge. Smør en langpanne godt med smør. Ta ut ribba og snitt opp svoren hvis det ikke er gjort på forhånd
Ribbemed fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribbenmedfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden
Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbemed nydelig tilbehør. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribbenmedfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden
Her er hvordan jeg lager min ribbemed sprø svor, og en liten vri med noen godsaker i langpannen. Til tilbereding av ribben har jeg tatt tips fra Arne, og hentet noen fra Bård Greni
Fennikelstekt ribbemed karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.