Vi snakker grove, mettende scones med en crunchy utside og en saftig, myk innside. Da anbefaler jeg deg å finne veien til kjøkkenet og slenge i sammen ingrediensene til denne helt nydelige sconesen
Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Scones trenger ikke hevetid, og et stort pluss er at de er groveog full av sunne næringsstoffer. Nyt sammen med en kopp kaffe og deilig pålegg, når kulda herjer på utenfor
Mine to favorittbakverk på Bønna, er Bønnas kanelbolle og Bønnas scones. Og, det er ikke vanskelig å be meg med på Kaffebønna, "bønna" på folkemunne, på en god kopp kaffe
FacebookGoogleGrovescones med et hint av sitron. Nystekte scones med masse digg pålegg, nytraktet kaffe og litt sjokolademelk i glasset – da snakker vi frokost da, dere
Oppskriften er kjapp og lettvinn å lage, og resultatet er en himmelsk bærfryd av noen scones. Denne versjonen er både frisk men samtidig lun og mild i smaken, og man trenger absolutt ikke noe ekstra å ha på disse
Planen var ikke å blogge mer i dag. Løsningen ble derfor scones. Innboksen renner over av påmeldinger til Din sunne livsstil og helgen er helt klart over for denne gang
God kveld, håper det står bra til og at dere har hatt en fin uke så langt. I dag har det vært ganske grått og trist i Oslo, jeg synes det var så digg med de dagene solen skinte
I dag til middag innså jeg at jeg manglet en plan, så da kikket jeg over det vi hadde i huset og bestemte meg for å lage hjemmelaget søtpotetsuppe med scones til
Groveogsaftige frokostrundstykker. Jeg baker og baker, og ser jo lett at jeg er på god vei til å skjemme bort hele familien med både nystekte boller og ferske rundstykker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.