Jeg pyntet med freia sitt kakestrøssel-. Bløtkake er den typiske norske selskapskaken. Til slutt brukte jeg en sprøytepose og sprøytet vanlig hvit krem rundt hele, og avslutte med å lage små "derter" av syltetøy på kanten
Så kom DEN boka, med ei kake som mine ti år gamle øyne satt som spikret fast i, en kake med ALT jeg likte…sukkerbrød, med vaniljekrem, aprikossyltetøy, valnøtter, krem, marsipan og sjokolade…kaken ble bakt til alle store anledninger og ble en suksess
I dag har jeg servert marsipankake med friske bringebær og sitronstand. Er egentlig ikke så glad i kremkaker, men med den friske smaken av bringebær og sitronstand så var det kjempe godt
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Her er oppskrift på en god du kan lage selv, med vaniljestang. Kok opp væsken og hell litt av den kokende væsken i bollen med eggeblandingen mens du rører
Fylt med sjokolade- og vaniljekrem, banan og jordbær, nydelig. Er sent ute igjen med å legge ut oppskriften dessverre, men håper dere rekker å lage den til i morgen,
Bløtkake, bestilt til avslutning av kurset. Hamar kommune "truer" med å legge ned Friskliv Senior, får håpe det ikke skjer da mange eldre setter pris på "Helsestasjonen for eldre"
Før væsken koker hell halvparten i bollen med eggeplommene, maizena og sukker/søtningen. Dekk til med plastfolie og la den stå og godtgjøre seg i kjøleskapet til dagen derpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.