Pizza prosciutto e funghi
Parmesan.no
Parmesan.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 grader i steinovn og er ferdig på maks 2 minutter Vi har kun en vanlig stekovn tilgjengelig, ikke tilgang til ekte mozzarella og ikke tid til å la deigen heve i timesvis; og vi har lyst på hjemmelaget italiensk pizza nå! Gjerne med skinke og sopp – en pizza prosciutto e funghi.
  • 3 runde pizzaer med diameter på
  • 30 cm Tomatsaus
  • 20 minutter Fyllet er kokt skinke og aromasopp som vil skape klassikeren prosciutto e funghi
  •  
  • DETTE TRENGER DU TIL PIZZADEIGEN
  • 500 gram vanlig hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss havsalt finmalt, (jeg bruker grovt salt og noen runder i steinmorteren)
  • 1/2 ss honning evt. sukker
  • 3 dl lunkent vann
  •  
  • L EN GOD PIZZASAUS
  • 1 hvitløksbåt hakket
  • 1 liten løk hakket
  • 1 liten gulrot hakket
  • 1 stilk selleri hakket
  • 2 ss olivenolje
  • 1 boks tomater, gjerne plommetomater
  • (Innvandrerbutikken har ofte gode bokstomater til gunstig pris)
  • 2 ss soltørkede tomater i olje hakket eller tørkede oppbløtede
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts basilikum
  • 1 ts rosmarin

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.