Oppskrift: Kjøttboller med pastasalat
Carolines Verden
Carolines Verden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 neve frisk koriander
  • 400 g karbonadedeig
  • Krydder (jeg brukte indisk tandoorikrydder, kurri, gurkemeie, salt, pepper og tacokrydder)
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk paprika
  • 2 stk sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten stk brokkoli (eller ½ stk stor)
  • 100 g kesam dipp fra Tine
  • 1 ss sennep, Bergbys
  • 2 ss ketchup uten sukker
  • 50 g tørr penne fullkorn (pasta)
  • 10 g smør til steking
  • 20 g hasselnøtter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.