Fortsett med søtpotet, gulrøtter og vann. Dere som må ha kjøtt, kan for eksempel ha sprøstekt bacon eller noen spiseskjeer med stekt kjøttdeig som garnityr
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, ogdermed var middagsplanen klar. Ha i et par sprut med sukkerkulør til sausen får ønsket farge
Men matgleden har jeg tatt med meg og gleden over å faktisk kunne lage ting selv helt fra bunnen av. Men tilbake til brunsausen, en ting som jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge. Laks ogørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør
Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.