Bruschetta er deilig mat, og passer perfekt på varme sommerdager. Bruschetta er en forrett i Italia, men er også perfekt til lunsj, raskt og enkelt å lage, og trenger ikke koste så mye heller
Forretten ble altså en bruschetta i spansk stil. DET VAR EN GOD IDE. Når anledningen var tilstede, når begge døtrene til min glede var der, da laget mamma festmåltid
Her har jeg laget en lekker bruschetta av edamame-bønner som du kan unne deg når som helst. Det å bruke soyabønner blir stadig mer populært i Norge og det er ikke så rart for de er proppfulle av mange gode næringsstoffer
I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Med det italienske flaggets farger i rødt, hvitt og grønt må dette være signaturrett nr 1. Enklere blir det ikke, men unn deg for all det de mest smakfulle tomatene og den beste olivenoljen
God helg,. Idag tenkte jeg å dele en rask og smakfull snack med dere. Jeg er en skikkelig brød elsker, ingenting er så godt som ristet landbrød med godt pålegg og ost mmm
Hvis du er så heldig å kjenne en sopplukker som kan skaffe steinsopp, må du skjære steinsoppen i gode skiver og steke den i halvparten olje og halvparten smør, kanskje med litt hvitløk, krydre med salt og pepper, litt hakket persille og legge et par skiver på hver brødskive
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.