Dette er en av minefavoritter. Denne nydelige gryteretten serverte vii en bursdagsfeiring. Du kan fint lage maten i ovnen på en time, men vi brukte crock pot'en her,
Ha litt mer olivenoljeigryta og brun kjøttet i omganger (slik at det faktiskblir stekt og ikke kokt) Ikke rør så mye rundt, men la kjøttet ligge et minutt eller to på hver side, slik at det får en deilig stekeskorpe på alle firesider
God søndagsmorgen, håper dere hat hatt eifin helg så langt. Jeg hadde besøk av et par venninneri går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså
Her kan du enten koke kjøttet på forhånd eller la det koke igryta, uansett skal det stå en stund. Jeg serverte vårløk ved siden av, for å kompensere litt for mangelen på løk i gryteretten
Jeg hadde i en dæsj bladpersille for smakens skyld helt til slutt, og det kan absolutt anbefales, men er ikkenødvendig, da gryta har mye smak i seg selv
Det smaker godt med en varm gryte på denne årstiden, selv liker jeg veldig godt å lage "alt-i-en-gryte-eller-form-mat", det er lettvint, lite oppvask, og så passer maten seg selv for det meste
Skjær kjøttet iterninger, og brun det lett i en stekepanne ilitt olje. Du må ikke brune kjøttet, men jeg synes gryten får en ekstra god smak dersom du har gitt kjøttet en liten stekeskorpe først
Kenyansk gryte med oksekjøtt, karri og kokosmelk. Jeg har en lidenskap for god mat. Itillegg kan du lage gryte retter av mye forskjellig, både av grønnsaker og av kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.