Har du lyst å prøve,kanskje øve deg til jul,så finner du oppskrift HER. Når man er sugen pålefser. Og min favoritt er oppskriften jeg fikk fra min kusine,på nettopp Sunnmøre
Ha i kål og eplet, snittes på tvers og på langs i passe store biter. smak til med epleeddik. La det trekke under lokk på svak varme i minst en halvtime, gjerne mye lenger
Kok dette opp på svak varme til sukkeret er helt smeltet. Min far elsker denne, og kjøper alltid Russian Fudge med seg fra en egen butikk på New Zealand
(kommer an på hvor gammelt melet ditt er, ferskt mel, mindre vann. Röhmertopf - leirgryte)Vend forsiktig på deigen, ikke for mye, man vil jo gjerne ha den luftig og fin
La deg inspirere og friste til helgekosen. Dette er nemlig matporno påsitt beste. Det har blitt mye proteinpulversnakk i de siste postene, så jeg tenkte det var på tide med et realt mat innlegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.