Sjokoladekake med bringebær og SMBC
Heartshaped.org
Heartshaped.org
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stk
  • 20 cm sjokolade
  • 300 ml hvitt sukker
  • 200 ml brun farin
  • 300 gram hvetemel
  • 2 ts maisstivelse
  • 150 ml bakekakao
  • 2 ½ ts bakepulver
  • 2 ts natron
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts salt
  • 3 egg, romtempererte
  • 250 ml kulturmelk, romtemperert
  • 2 ss nøytral veg.olje (jeg bruker solsikkeolje)
  • 150 ml varm kaffe
  • 400 gram frosne bringebær
  • 3-4 ss melis
  • 70 gram mørk kokesjokolade (70%, eller selskapssjokolade)
  • 150 gram smør, romtemperert
  • 150 ml melis
  • ½ ts vaniljesukker
  • 2 ss bakekakao
  • 2 ss kremfløte
  • 3 store eggehviter
  • 180 gram sukker
  • 130-170 gram smør, romtemp. og mykt
  • 100 gram mørk kokesjokolade
  • 1 ss kremfløte
  • 50 gram smør, romtemp. og mykt
  • 50 ml kremfløte
  • 1 ss smør, romtemp. og mykt
  • Friske bringebær
  • 2 minutter Ha i den smeltede sjokoladen og miks godt sammen
  • 170 gram er maksgrense for min del. Men som sagt, smak etter selv :)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.