I dag skal dere få oppskriften påverdensbeste lavkarbobrød. Ta brødet forsiktig ut av formen, snu det på hodet og bank forsiktig for å høre om det erferdig
Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det besteer å jevne ut med fuktet håndflate. Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen
Servergjerne lun med vanilje is eller nypisket krem og friske jordbær. Den er så myk og saftig at den smelterpå tungen og sjokoladesmaken er god og rund samtidig som den smaker av masse deilig sjokolade
(kommer an på hvor gammelt melet ditt er, ferskt mel, mindre vann. Sett på lokk. Ingredienser. Röhmertopf - leirgryte)Vend forsiktig på deigen, ikke for mye, man vil jo gjerne ha den luftig og fin
Eg har herved slutta jakta på den beste lavkarbopizzaen, for eg har funne den. Opp-ned pizza, rett og slett fordi det er meir ost i botnen enn på toppen
Spesielt fint med jordbær, bringebær og blåbær…Bjerkesøt går helt fott til sukkerlake. Bruk kanten rundt til den store kakeformen (kaken må IKKE tas ut av formen før geleen som eroppå kaka er helt over og er stiv)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.