En spennende og ny måte å tilberede laks med tilbehør på. Her har jeg brukt pak choy og brokkolini, som du får tak i hos de fleste innvandrerforretninger
To laksefilèter, en blokk torsk, og en pakke seifilèt. Smelt smør i en stor gryte, jeg tar en god klatt, ha i noe hvetemel og når dette er blandet sper man med fiskekraftenog lar dette koke mens grønnsakene koker i sin gryte
Ha i biter av fiskenog la den bli ferdig. Laksefilet. Litt salt og pepper. Jeg renset poteten og de andre grønnsakene, delte de i biter og hadde de i en god og varm wok med smør
Det er mandag og viktig med en sunn og god start på uken, så da blir det laks her i heimen. Kutt opp brokkoli og mindre buketter og de resterende grønnsakene i like store biter
Stek laksen i en varm panne med olje eller smør på begge siden, før du setter ned varmen og lar de stå et par minutt under lokk – garantert saftig fisk hver gang
Laksefilét. Thea synes det var VELDIG stas at det liksom var skattekister og at hun hadde vært med å laget dem, og hun spiste faktisk en god del av fisken (var værre med grønnsakene)
Vi forsøker å ha fisk minst to ganger i uka, oglaks er jo tilgjengelig, billig og ikke minst sunt. Følge til laksen er kokte grønnsaker og potetpure med sellerirot