Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe avmed kjente , kjære matretter
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. Denne ble dratt frem i dag ogmed kombinasjon av man tager hva man haver så endte det med dette til middag i dag
Likevel, i enkelte sammenhenger lager jo jeg også saus med eddik og honning i, så jeg fikk en ide. Da alt var unnagjort var det løken sin tur, deretter fikk alle grønnsakene et kort, men heftig møte med den glohete oljen
kokt brokkoli (slå av vannet og rør inn ein liten klatt smør) og. fylt medkremost. Eg har servert med ovnsteikte Amandinepoteter (skåret i tynne skiver, ha over litt olje, salt og pepper),
Teriyaki marinert ytrefiletavsvin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter. Da det så var gjort ble pannen tatt av platen og innholdet fikk en omgang medstavmikseren til det ble helt glatt
Hell kikertene i et dørslag og skyll dem godt med vann slik at du får av laken de har ligget i. Renskjær ytrefileten helt for fett og sener og del den i store terninger
Proteinrikt, full av farger, ogmed en blanding av søtt og salt. En god sødme uten at det blir for mye, chili og rødløk for litt sting, ogavokado som roer det hele litt ned igjen
La dem dampe av seg noen minutter før du har i crème fraîche, salt og pepper, og moser rotmosen. Jeg er generelt fan av mat som lager seg selv i ovnen mens jeg kan gjøre noe helt annet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.