klikk HER, og lik meg på FACEBOOK TandooriMasalamed kylling og mango. Tandoorimasala saus. Alle grønnsakene og mangoen deles i medium store biter, unntatt cherrytomatene
Jeg brukte et ferdig glass medTandoori marinade og penslet kyllingkjøttet før steking. Tandoori pastaen jeg brukte er en blanding av knuste chilis, spisskummen og korianderfrø
Mini synes ikke kjøtt er noe særlig for tiden, uansett hvor bittesmå biter jeg deler opp i til han, så han fikk ris medtandoori-sausen over – og det falt i smak
Chana masala. Her har jeg valgt å servere gryten med en indisk krydra gul ris med grønne erter. tilsett gjerne litt finkuttet chili samtidig som du steker løk og hvitløk, eller tilsett litt chilipulver når du tilsetter spisskummen, koriander og garam masala
Krydderblandingen passer til de fleste retter med grønnsaker, fisk, kylling og kjøtt. Garam masala er en blanding av forskjellige krydder som er mye brukt i det indiske kjøkken
Hold deg varm med vegansk masala chai. Related PostsChai – Indisk krydret teBesan pura – Pannekaker med kikertmelChole palak – Kikerter og spinat i curryAloo Gobi – en tradisjonell indisk rett med blomkål og poteterMynte chutney – frisk mos av mynte med smak av IndiaGresskarhalwa
Det er en krydret kikertgryte som passer ypperlig sammen med ris og en salat. Chana masala er en av de rettene du alltid vil finne på nordindiske restauranter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.