Ta restene av kjeksen og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter. Mix krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen
En norsk versjon av risotto klassikeren. Alt i en gryte er virkelig praktisk av og til. En super middag å lage på travel hverdager, og de som digger pølser blir litt ekstra glade så klart
Avkjøles helt før skinken legges i. Ta den opp av laken, og legg den i kaldt vann i ca ett døgn. Den var det store høydepunktet på koldtbordet i jula, og ble laget av et helt lår på gjerne 13-14 kg. Røyk den i ca 8 til 9 timer avhengigav hvor mye røyksmak du vil ha
Herlighet så lettrørt jeg er, men samtidig er det herlig å kunne vise en litt mer personlig side av seg selv enn bare trening og mat som ellers kommer opp på sosiale medier
Gjerne hell over noen spiseskjeer med soyasaus og oppkuttet biter av vårløk. Kan serveres med litt ekstra tomater ved siden av, men dette ble favorittmåltidet til gutta selv om jeg måtte plukke ut ertene
Dette er en lasagne som både store og små vil elske, et lite ekstra tips er å ta å strø litt brødrasp/brødkrumme på toppen av lasagnen for å få en crispy topp
Jeg kunne aldri bakt så mye hadde jeg ikke hatt hjemmekontoret mitt så til alle dere der ute som sitter med en mislykka følelse av å aldri ha tid – ikke ha det
Dette er en av dem. En klassiker av en kake,som dessuten er svært barnevennlig og ikke minst GOD. Avkjøl på rist, først i formen, ta dem så forsiktig utav når de er kalde
Ukebladet Familien utlyser en konkurranse i noe de kaller "Småstrikk" i sitt siste nummer. Førstepremie er en gavesjekk på 10 000. Jeg har liksom mest erfaring med maskinstrikk gjennom snart 25 år, så jeg datt av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.