La oss drømme oss frem til sommer ogkaribiskstemning med denne herligelille retten. Marinade. Serveres med en frisk salat eller salsa, og denne hjemmelagede sweet chilisausen
Kokos, krydder ogscampi. Og husk, kjøp politisk korrekt scampi eller kongereker. Pepperbakt laks, brokkolipuréog SandefjordsmørOvnsbakt kylling med mango ikokosmelkDel på
Så sammen med deiligescampiog kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. Tilsettvillrisen(jeg glemte å kjøpe den røde varianten, så denne gangen ble det vanligvillris), vann, buljong, vinog salt
Enkel, friskog god formkake med deiligsitronogkokos smak. Klikk for å dele på Twitter(åpnesi en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnesi en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnesi en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnesi en ny fane)
jeg har aldri lagd pasta ogscampi før ---igårmmmm. veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitronpersillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tineog rense scampi, hakket chilioghvitløkhelte en slump olje i en pose ogtilsattescampi + chili + hvitløkog lot det hvilei kjøleskapet en timestidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes iovnenogi stekepannen varmes olje tilsteking av marinertescampi+cherrytomater etter noen få minutteri panna, tilsettespersilleog ruccoladet hele blandes med ferdigkoktpastaog serveres varm med en litensitronbåtog nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi. 1 chili. 2 fedd hvitløk. 1 sitron
Lag et snitt langs med ryggen på scampienog fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi. Krydre med salt, ha grønnsaken tilbakei pannen ogtilsettkokosmelken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.