225 degrees
Cover a baking tray with aluminum foil or baking paper. Sprinkle with canola oil on the foil and place the mackerel fillets, with skin up, and sprinkle canola oil over the fillets and seasonings with salt
First time I made it I served it as a side dish to my Salmon Wraps (recipe HERE ) and last time I brought it to the Easter BBQ we had with loads of meat
With the fish slice, beautiful coral red in colour it is also pleasing to the eye as it is lay there alongside the cucumber salad, potatoes and the golden Sandefjord butter
Bland alt sammen i en bolle. Follow my blog with Bloglovin 2 modne bananer. Altfor dårlig tid til å spise frokost om morgen i hverdagen, så her er mitt nye konsept på bloggen Breakfast To-Go
Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cake with Marshmallows and pistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiske bake-bok
For dere som ikke vet hvem denne karen er så har han vært blant landets fremste konditorer, og vært med på kokkelandslaget og konditorlaget, og ikke minst hjernen bak konsepter Jordbærpikene og Choco Boco
I find it helpful to make a turbine in the water with a spoon so when I drop the egg in the middle, the egg will hopefully stay in the middle and be shaped by the water flow of the turbine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.