Kyllingsalatmedpasta, kokte egg og sprøstekt bacon blir en mettende middag. Legg til sideStek bacon sprøttStek soppen i baconfettet sammen med litt smør på middels varme til de har fått fin gylden farge
I dag frister det med en god, enkel kyllingsalatmed masse smak. Smak til med salt og pepper. Kok pasta, skyll den under kald vann når den er kokt, så den ikke fester seg sammen
En utrolig velsmakende salat med få ingredienser. ¤ Kok pastaen etter det som står på pakken. Jeg legger inn bilde av boksen med sennepspulver nederst på denne sida
og nykokt pasta (avkjølt) . Jeg stekte 2 kyllingfileter med litt chilliflakes i en varm stekepanne, som etterhvert skulle få bli en del av en pastasalat. Jeg kokte samtidig pastaskruer som anvist på pakningen i 9 minutter i saltet vann
Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Kok pasta som anvist på pakken, jeg brukte denne under (som jeg ikke klarer å huske hvor jeg har fra dessverre)
Kok pasta etter anvisning på pakken, i lettsaltet vann. Sil pasta, rør inn bacon og saus. Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara. - 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket . - Kokkeliten 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.