Sukkerfri og saftig gulrotkake
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 175 grader Pisk egg, sukrin, sukrin gold og sukrinmelis til eggedosis med miksmaster. Dette kan ta litt tid. ♦ Veg opp tørrvarene og bland godt. Vend kesam forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott, deretter tørrvarene. Når røra er jevn og klumpfri vender du inn revet gulrot. Juster med litt vatn om det er nødvendig, eg trengte det ikkje denne gangen. ♦ Hell røra i ønska form med bakepapir. Enkel oppskrift passer til rund form på 20-22 cm i diameter og firkanat form på 14x18 cm, som eg brukte denne gangen.♦ Steik midt i ovnen i 15-20 minutter, eller til kaka akkurat er gjennomstekt. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap.Doble gjerne oppskrifta eller bruk mindre form om du ønsker ei høg gulrotkake.
  • 200 g philadelphia
  • 100-150 g sukrinmelis
  • 1 vaniljestang eller steviadråper vanilje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.