17 mai Pavlova kake
Baking Projects By Lene
Baking Projects By Lene
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 februar 1881
  • Marengsbunn
  • 4 eggehviter
  • 1/4 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisstivelse
  • 1 ts hvitvinseddik el bringebæreddik
  • 1 pk ferdig vaniljekrem
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 22-24 cm Ha blandingen i
  • 2 etasjer men du kan bare ha en hvis du ønsker det. Du kan bare lage marengsbunnene dagen før,får kaken skal helst spises med engang du har tatt på fyllet,får bunnen blir myk etter kontakt med kremfyllet. Jeg lot være å dra kremen helt utover kanten

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.