Topp medfetaost, granateplesirup, gresskarkjerner og bladpersille. Mye av det er minst like bra som det en får i andre land – grønnsaksutsalget fra Frosta var av fantastisk høy kvalitet – bedre enn det jeg er vant med fra Istanbul, til og med
Jeg marinerte nakkekoteletter og grillet dem, serverte med potetsalat og frisk salat, kjempe godt. Gni kotelettene inn med denne blandingen og la dem marinere noen timer i kjøleskap, gjerne over natten
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Lese litt i den boka jeg aldri har tid til eller bygge ferdig det store legoslottet med barna. Men nå har jeg lært meg å like det, og jeg må faktisk påstå at når man langsteker nakkekoteletter, blir det skikkelig mørt og godt
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grilletmed krydder smør og lime majones
Red Curry Paste er en våt krydderblanding med kremet konsistens. Krydre kotelettene godt med salt og pepper og stek dem raskt i en stekepanne i litt nøytral olje, på god varme
Selv foretrekker jeg nakkekoteletter de har marmorert fett og har derfor mere og bedre smak. Poteter og søtpoteter bakt i ovn sammen med løk, god olje og godt krydder er nydelig tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.