Rema 1000 ved kanalen har fått inn Stangeprodukter, jeg har brukt mye av kyllingen deres tidligere men tenkte jeg skulle prøve en av sausene deres også
Denne potetsalaten med eple, skinke og ramsløk er et godt tilbehør til maten, eplene gir syrlighet og sødme, spekeskinken gir deg salt og av ramsløken får du en deilig hvitløksmak
Etter at mann og barn var på besøk hos sin kusine i Italia, har jeg hørt om disse fantastiske kjøttbollene, dette var også en tur jeg tilbrakte hjemme alene, så jeg har faktisk aldri smakt bollene
Ja da ble dette middagen min for i dag, tre forskjellige pasta retter ute på lokasjon. Det vil si at jeg har fått en liten rolle i en TV serie, desverre er det alt jeg kan si om den saken for nå og at det er episode ni, altså lenge til
Lasange er mann og barns favoritt og vi har det altfor sjeldent i følge familienDu kan lage denne fra grunnen av men noen ganger tyr jeg også til enkle løsninger som halvfabrikataEnkel salat av hjertesalat, tomater og revet parmesanosttoppet med hjemmelaget krutongerKrutonger3 gamle brødskiversmøres med en god pesto på den ene siden og del opp i terninger,stekes så i hvitløksoljeDressingFersk presset sitron juiceTil en form bruker jeg1/2 løk400 g kjøttdeig100 g sjampinjonger1 stort glass med Dolmio tomatsausOppskrift på hjemmelaget saus HER1 pk Toro hvitsaus7 dl melkLasange plater1/2 beger Cottage cheese1/2 pose med Arla mozzerella ostVellagret Norvegiarevet ParmesanostLegg tomatsaus, lansangeplater, cottagecheese og tomatsaus,legg på plater, hvitsaus og mozzerellaTislutt har du på tomatsaus, plater, norvegiaskiver og på toppen revet parmesan ost
Enkel middag og rask å lageJeg strimlet 500 g kyllingfiletstrimlet rødløkdelte opp brokkoliog strimlet gulreøtter500 g tilsammenFreste alt raskt opp, først kyllingen og så grønnsakene
Jentene fyller opp før balletten i dag. )Jeg kokte kraft på bibringe i dag og startet tidlig på morgenenvann til litt over kjøttet ca 2 kg( husk mye ben) hadde i løkrester, litt hvitløk, gulrøtter, hvitløk, pepperkorn og 1 ss salt
BBQ baby back ribs er noe vi liker kjempegodt, men grillet oksebibringe liker vi enda bedre, servert med coleslaw, pommes frites og bbqsausJeg fikk endestykke og det ser litt tørt ut
Middag i dag var igjen franske pølser med fløtegratinerte poteter og salatDe franske pølsene ankom i dag, mannen har vært i Paris og siden vi bare synes disse er så gode måtte han ta med noen hjem i kjølebag i kofferten
Salsa1/2 løk finhakket3 tomater ta ut det myke inni og frøene finhakkesChilli finhakkes (bruk det du ønsker)1-2 fedd finhakket/presset hvitløkkakket håndfull koriander eller persilleen skvett limesaft1/2 ts sukkersalt etter smak 1/2 løk finhakket
Jeg vil gjerne skryte av 15 åringen igjen, vel han har fylt 16 nå, men nå får jeg ikke lov til å ta bilder når han lager mat "jeg vil ikke på bloggen" får jeg beskjed om når jeg nærmer meg med kamera, denne retten fikk jeg lov å poste en gang i tiden, så denne blir
Vi har vært på hyttetur og etter en lang dag i bakken orker jeg ikke å bruke mye tid over grytene og i kjøleskapet fant jeg blant annet det dere ser på bildet under
Middag i dag, lillejulaften ble entrecote av kalv med morkelsaus, gratinerte poteter og rosenkålBiffen stekte jeg som biff stekes og vi liker våre medium