Saus til helstekt kylling og kalkun
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stenger stangselleri, delt opp i grove biter
  • 2 gulrøtter, skrelt og delt opp i grove biter
  • 2 gulløk, skrelt og delt opp i fire biter
  • 4 laurbærblad
  • 1 ss basilikum, tørket (3 ss dersom du bruker ferske urter)
  • 1 ss tørket timian
  • 4 striper bacon, kappet opp i grove strimler
  • 12 kyllingvinger (ferdig tinte dersom du kjøper fryste)
  • 4 ss hvetemel
  • 2 ss tyttebærsyltetøy
  • 1 liter vann
  • Krydres med salt, pepper og olivenolje.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.