Ovnsbakt pasta med ørret
Pia's Kitchen
Pia's Kitchen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g ørret eller laks, skjert i biter på 2*2 cm 400 g pasta, skruer el.
  • 1/2 brokkoli, i små buketter
  • 4 kvaster bladpersille, grov hakket
  • 2-3 tomater, grov hakket
  • 1/2-1/3 chili, finhakket
  • 1-2 fedd hvitløk, presset/finhakket
  • 3 dl fløte
  • 0,7 dl melk
  • 1,2 dl hvitvin (kan erstatte med vann)
  • 1,2 dl grønnsakkraft/buljong
  • . 80 g parmesanost, raspet
  • salt og pepper
  • . 1 ss olivenolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.