Mine knekkebrød var helt sprøe etter 50 min. Knasende sprø, masse smak nyyyydelig til ostebordet og enkel å lage, så i dag er det nøtteknekkebrød, ost og rødvin som står på menyen her i Spania, skikkelig kosemat spør du meg
Oppskrift (4 porsjoner) Jasmine ris500 g Kyllingfilet3 ss Rapsolje 500 g Grønnsaker *2 stk Hvitløksfedd1-2 ss Red Curry-Paste1-2 ss Sukker1 boks Kokosmelk1 dl Vann½ stk Buljongterning (høns eller grønnsak)1-2 ss Lime eller sitron juice2 ss Fishsauce50 g Peanøtter «Koriander, thai basilikum og limeblander, kan sløyfes – men helst ikke» 1 ts Maizena* Du kan selv velge hvilke grønnsaker du ønsker jeg brukte. Jeg brukte ½ blomkål, 2 stk rød søt paprika, 1/6 purre, 4 stk vårløk og 2 gulrøtter Step 1Kok Jasmine risStep 2Kutt kyllingen i biter og fres de i olje til de har fått en fin lysbrun farge, bruk gjerne en wok panne eller en stekepanneStep 3Fres så hakket hvitløk og red curry sammen med kyllingen i 30 sekunder på middelsvarmeStep 4Tilsett grønnsaker og resten av det som står over bortsett fra Maizena La det småkoke til grønsakene er nesten gjennomkokt