Jeg syntes det er en morsom rett å lage pga av kompleksiteten av alle komponentene, samtdig som det er fantastisk gode kombinasjoner som er på plass her
Strø litt mer prosciutto smuler over det hele og server med noen teskjeer av appelsin vinaigrette. Tilsett ingefær og stek litt til, hell over finskjært fennikel og la det steke noen minutter før du heller over kraften
Legg over noen klatter med smør, og stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen på steken. Ta steken ut av gryta og la den hvile minst et kvarter før den skjæres opp
Jeg håper den faller i smak, og om du serverer dine gjester noen gang så får du mange glade og overraskede ansikter når de graver i jorden og ser en deilig hvit krem til syne og smaken av ferske sprø grønnsaker fyller munnen
Riv det ytterste gule av skallet, og press deretter saften ut. Avkjøl og hakk eggene. Mens jeg gikk og tenkte på når jeg skulle lage denne isen, og når den kunne spises, fikk jeg det også for meg at kombinasjonen sitron og rosmarin er jo kjempegod i både forretter og hovedretter
Forleden hadde jeg besøk av min søster og ei dansk venninne vi traff på matkurs i sommer. Vi brukte en hel ettermiddag på å lage ulike småretter som til en viss grad ble fortært samme kveld
Noen ganger går hele stilken av og bladet deles i to, andre ganger går bare litt av. Her forleden hadde jeg besøk av Matvraksjentene igjen og vi storkoste oss i hyggelig selskap og med riktig så god mat
På tirsdag ble vi plustselig 5 til middag, så da ble det en ekstra rett på menyen, en rask brokkolisuppe med erter, hovedretten var spinatform og fruktsalat med dadler, mørk sjokolade og granateple til dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.