1-2 squash / 1-2 calabacines. 1-2 squash / 1-2 calabacines. Fredag igjen etter en kort uke og jeg er tilbake i spania hvor solen skinner, og som vanlig på fredager skal dere få tapas
Fredagstapasen er tilbake ,vet det er noen av dere som har savnet den. Det er sesong for plommer og mange lurer på hva de skal finne på med alle plommene de har
Da var fredagstapasen på plass igjen også, denne gangen med en av mine favorittgrønnsaker avokado, sammen med noe av det norskeste som finnes nemlig laks
Herlige sprø friterte grønnsaker og sjømat er skikkelig godbiter som imponerer. 3-4 dl iskalt kullsyrevann2 ½ dl hvetemel 1 dl maizenamel2 ss bakepulver 1 ts salt 7 dl mais, solsikke- eller rapsolje 400 gr grønnsaker. 3-4 dl is
Ha så 4-5 ss med olivenolje i en liten bolle og ha oppi 1ss med urtekrydder, jeg bruker Herbamare urtekrydder da det er min favoritt,men her kan du fint bruke det krydderet du liker. Sett deretter brettet midt i ovnen og stek dem i 15-20 minutter. Deretter tar du brettet ut av ovnen og snur potetskivene dine før du steker videre i ytterligere 15-20 minutter. 15-20 minutter Deretter tar du brettet ut av ovnen og snur potetskivene dine før du steker videre i ytterligere. 15-20 minutter Se ann tiden ,når potetskivene dine er myke er de ferdige
Steinsoppen er akkurat lagt i kokende varmt vann, og der skal den få ligge en 15-20 minutters tid. Bløt opp soppen i kokende vann en 15-20 minutters tid. Stek først låret en 4-5 minutters tid
Hjemmelaget fritert kalkun - godt og enkelt. Legg litt av kalkun- kjøttet først i hvetemel, så dyppes den i eggblandingen og så i maismelet deretter legges den oppi kasserollen til fritering
Disse friterte kulene passer fint som snacks når du ønsker noe godt. Potetkulene klemmer du så flate, legger en mais- og ostekule oppå, og bretter potetkulen rundt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.