Troika kake
Livet i Jerstadmonen 18
Livet i Jerstadmonen 18
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 113 g mørk sjokolade
  • 75 g sukker
  • 6 store egg
  • 3 dråper sitron saft
  • 175 C i cirka
  • 1,5 dl kokende varmt vann
  • 1/2 dl sitron juice
  • 1/2 dl sitron juice
  • 1 ss
  • 227 g mørk sjokolade
  • 5 dl fløte
  • 1 ts vanilje
  • 5 dl fløte og tar det bort fra komfyren når det begynner å koke. Sjokoladebitene hakker jeg i smuler. Tilsetter den varme fløten litt og litt.. Heller det hele i en ren mikser bolle. Sett det hele kaldt i minst 1 3/4 – 2 timer , og rør i det hvert 30. minutt. Når kremen har blitt noenlunde stiv, kan du begynne å mikse den. Du ser nå at den er ganske stivere.Denne kremen er lett som en fjær, den er ikke for søt og ikke for mye sjokoladesmak i seg. Den passer perfekt til å ha oppe på kaken. Bred kremen over gele`n. Når alt er dekket settes kaken til avkjøling, minst 20 minutter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.