Kan jeg friste med noen seige og søte sjokolademarengs, kanskje. Dobbelt så godt som vanlige hvite marengs, etter min mening, men det renner kakao i mine årer, så jeg er ikke helt objektiv
Løkk med julen. Jeg popper innom med en fantastisk godbit, som hittil er julens aller beste. Sjokolademarengs med lakris lagde jeg i går formiddag i anledning vi får julebesøk i dag
Nam, nam og atter nam. Seig, deilig sjokolademarengs. Oppskrifta som eg brukar finn ein her. Første gong eg prøvde å laga sjokolademarengs brukte eg kakaopulver
LikFacebook0Twitter0Google+0Pinterest0. En ny 17. mai kake til kakebordet. Da er en deilig dag med ruskevær snart blitt til kveld, og her har vi bakt og smakt oss gjennom dagen
Appelsin- og sjokolademarengs. 22. 12. 2015 kl. 21. 34 i. Snop. 3 kommentarer. I år har jeg fått dilla på marengs. Det er så gøy å teste med forskjellige smaker i disse søte herlighetene
Etter litt prøving og feiling oppstod denne oppskrifta, marengs med hasselnøtter og sjokoladekrem. Oppskrifta eg brukar på marengs er den eg alltid brukar
Har du ikke helt klart å bestemme deg for hvilken kake du skal bake til 17. mai. Fortvil ikke. Pavlova har blitt utrolig populær og er i mine øyne den perfekte festkaken når du venter mange festglade gjester
Marengsbunn4 eggehviter200 g sukker2 ss kakao50 g hakket kokesjokoladeFyll3 dl pisket kremfløte3 ts vaniljesukker300 g friske bringebær2- 3 ss hakket sjokoladeSett ovnen på 250 graderPisk eggehviter i kjøkkenmaskin
Sjokolade marengs med krem og bær. Dette er den enkleste desserten, med sikker suksess. Jeg ville overraske familien med en god start på helgen, og gjett om de ble glade da denne kom på bordet
Neste kake ut til dåpen var en klassiker,nemlig pavlova. Den slår aldri feil og er noe som alle liker, dessuten kan det du har på toppen varieres i det uendlige og tilpasses årstiden vi er i
Et av mine fire(noen ganger tre) måltider om dagen. Tidligere har det gått i mye melkeprodukter men av både økonomiske og diettårsaker har jeg erstattet proteinet med eggehvitter og proteinpulver
Sett ovnen på 125°. Del sjokoladen i mindre biter, og smelt den over vannbad. La den avkjøles. Pisk eggehvitene med ½ dl av sukkeret til et fast hvitt skum
I dag finner du oppskrift på deilige og store marengspuffer med smak av sjokolade og pistasj. Både i Italia og Frankrike kan du får kjøpt marengser i alle slags ulike smaker og varianter
Sett ovnen på 125°C. Pisk eggehvitene stive til skum. Tilsett eddik og pisk videre en stund. Tilsett sukker og pisk til eggehvitene er faste og du kan snu bollen opp ned uten at det renner ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.