Krema blomkålsuppe
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 liter vatn
  • 1 kjøtt
  • 1/2 blomkålhode
  • 1/3 hakka løk
  • 2 store ss kokosmelk*Krydder*Du kan bruke både den kokosmelka du foretrekker, light eller fullfett. Fullfett gir en meir fyldig, rundere smak og konsistens, og vil mette meir. Du kan gjerne bruke den stive delen av kokosmelka som man får etter den har stått i kjøleskap ei stund. Kok opp vatn, buljong, løk og blomkål i en kjele med lokk. La det småkoke i 10-15 minutter til blomkålen er blitt mør. Mos deretter med stavmikser til en jevn og klumpfri suppe, ha over i kjelen igjen og rør inn kokosmelk. Smak til med krydder - f.eks salt&pepper om du ønsker det. Server straks!Så godt, så enkelt! Som tilbehør kan man for eksempel lage søtpotet scones, det er saftig og smakfullt og egner seg godt som tilbehør til ulike supper. Oppskirft finner du her!

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.